Portré rendelés

A portré akkor jó, ha nem csak hasonlít, hanem külsőleg is és belsőleg is visszaadja az ábrázolt személy karakterét, lényegét.

Amennyiben fénykép alapján kéred a portrét elkészíteni, a legegyszerűbb, ha e-mailben vagy postai úton elküldöd a kiválasztott fotót.
Nem árt, ha kapok több képet is, hogy jobban megismerkedhessek az arc felépítésével, részleteivel és nem utolsósorban a karakterrel. Könnyebb a dolgom, ha a fénykép jó minőségű és nem túl kis méretű rajta az arc. Több alakot különálló fotókról is összemontírozhatunk. Ilyen esetben össze kell hangolni a fényviszonyokat, arányokat és színeket.

Ha meglepetésnek szánjuk a portrét, mindenképp vegyük figyelembe, hogy olyan fotó alapján készüljön, amit a megajándékozott is szeret önmagáról.

Festmény rendelés

Fotó alapján kért festmény esetén színtén e-mailben vagy postai úton lehet elküldeni a fényképeket az elképzelések leírása mellett. A részleteket telefonon is megbeszélhetjük.

Falfestés, járműfestés, dekorfestés, reklámtábla megrendelése

Személyesen, telefonon, e-mail-ben és skype-on egyaránt megbeszélhetjük a részleteket, aztán jöhet a helyszíni munka vagy a munkadarab ideszállítása, amit magam is meg tudok oldani.

Kész munkát csak akkor adok át, ha minden részletében teljesen megfelel az elvárásoknak. Bevált gyakorlat az elkészült képek postai úton történő szállítása, különösen külföldi megrendelés esetén.