Hazai Túrizmus - Verőcei kirándulás

Hazai Turizmus - Verőce

Hazai Túrizmus - Verőce

Dunavár Játszótér - Verőce

Lukács Andival közösen készítettük el a játszótér kerítését díszítő állatfigurákat.
Azután még szükség volt meghívóra, plakátra és házirendre is.
Itt megnézheted a játszótér honlapját

Állatfigura, Dunavár játszótér Verőce állatfigura, Dunavár játszótér Verőce állatfigura, Dunavár játszótér Verőce állatfigura, Dunavár játszótér Verőce állatfigura, Dunavár játszótér Verőce állatfigura, Dunavár játszótér Verőce Házirend - Dunavár játszótér Verőce Házirend - Dunavár játszótér Verőce Megnyitó plakát - Dunavár játszótér Verőce

Vasútállomás - Verőce

Kifestettük az állomás aluljáróját. Készítettem két nagyméretű képet Verőcéről. Kettő másikon pedig sok-sok gyerek és szülő segítségével ábrázoltuk a környékre jellemző állat- és növényvilágot.
Ezen felül Lukács Andrea is készített egy nagyméretű verőcei látképet.

Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban Falfestés a verőcei vasútállomás aluljáróban

Jótékonysági rendezvények

Bevált szokás Verőcén, hogy jótékonysági bálokon és egyéb rendezvényeken árverést rendeznek helyi alkotók munkáiból. A felajánlott képek ára a verőcei óvoda, iskola, más esetben pedig erdélyi családok szükségeire lett fordítva.

erdelyarviz01 erdelyarviz02 ovodaarveres01 ovodaarveres02

Bölcsi, Óvoda, Iskola,

Ballagó nagycsoportosok bögréinek megfestése, eladható apróságok az óvodai vásárokra, képek készítése a karácsonyi kirakodóra, bölcsi öltöző kifestése vagy éppen tanterem dekoráció az iskolai munkához.... Egy szülőnek mindig adódik lehetőség, hogy besegítsen az óvoda, iskola életébe.

mihalynap eredmenyfalelsoosztaly1 bögrék3 bölcsifal6 bölcsifal1 bölcsifal2 bölcsifal3 bölcsifal4 bölcsifal5

Arcfestés

Verőcén és Vácon évente többször rendeznek színvonalas gyermek-programokat. Az arcfestés elmaradhatatlan része ezeknek a rendezvényeknek. Ilyenkor kitartóan festjük a türelmesen várakozó és soha el nem fogyó gyereksereget.

arcfestes4 arcfestes2 arcfestes3

Betlehem - Verőce

Jómagam az első összeállításban vettem részt. Az arcok elkészítését és néhány statikai nehézség megoldását vállaltam. Igyekeztem kifejező tekintetű és lehetőleg korhű fejeket létrehozni a divat-arcú kirakati babákból. Kicsit idétlen tarású alakok születtek, de ennyire futotta az eleinte hiányos testű bábukból. Azóta sokat változtak a részletek. A pazar öltözet Széki Béla műve, az istállót Magyarkúti László készítette. Nagy Judit pedig 2005 óta gondoskodik róla, hogy alkalmanként előkerüljön és összeálljon a jelenet.

betlehemveroce1 betlehemveroce2 betlehemveroce3 betlehemveroce4