Grafikai munkák. Kiadvány, szórólap, névjegykártya, logo és teljes arculat tervezés.

Webdesign és honlap készítés

Manapság a honlap nélkülözhetetlen tartozéka a vállalkozásoknak. A világhálón elérhetővé válni nagyon fontos, viszont önmagában nem elég. A honlapnak hatékonyan kell szolgálnia a mögötte álló vállalkozást. Ehhez több dolgot kell figyelembe venni a honlap készítése során.

Nagyon fontos a külső megjelenés, de ugyanilyen fontos a helyesen megválasztott tartalom, a könnyű kezelhetőség, átláthatóság, a betöltési sebesség és nem utolsó sorban a keresőkben (pl.Google) elért helyezés.

A webdesign, vagyis a külső megjelenés legyen mindig egyedi, de egyszerű, ugyanakkor olyan, ami felkelti a látogató figyelmét és megragad az emlékezetében is. Ezért fontos jól megválasztani a külső megjelenést egy eltalált webdesign tervezésével.

A tartalmi elemek esetén fontos a megfelelően megszerkesztett információ. A szöveges tartalom létrehozásánál alkalmazni kell a korszerű marketing eszközöket és figyelembe kell venni a keresőoptimalizálás szempontjait is.www.tanuljsielni.hu Heincz Sándor síoktató honlapja. www.szallasausztria.hu A Haus Heincz vendégház Bad Kleinkirchheim honlapja www.nagymarosikajakosok.hu a Nagymaros Kajak-Kenu SE honlapja. www.kovacsember.hu Rási László díszműkovács és szerkezetlakatos honlapja. Gyuró Technik Kft honlapja www.asz-epitok.hu Az Ász-Építők kft honlapja. www.dunakanyarhirek.hu honlapja www.vacikozeleti.hu honlapja www.muanyagmunkak.hu Druskó Miklós ec. honlapja.